Stötta damlaget – sista veckan att köpa Mio-lotter

9 november 2020

Damlaget har som bekant haft en fin säsong, med serieseger och uppflyttning. Nästa år väntar division 2 för damerna och för att säkerställa så bra resurser som möjligt till tjejerna har föreningen tillsammans med Mio lanserat ett möbellotteri, som vi tidigare har berättat om.

På söndag är det dags för dragning och det är fina priser i potten. Förstapriset är möbler till ett värde av 50.000 kr och till det finns ytterligare två vinster på 30.000 kr respektive 20.000 kr. Det finns fortfarande lotter kvar att sälja och vi hoppas att det finns ett intresse att både ha chansen att vinna fina priser, samtidigt som man stöttar våra damer.

Lotterna finns till försäljning på föreningens sportkontor på Jordbrovallen (öppet vardagar 10-14) eller digitalt. För att köpa lotten digitalt swishar du 100 kr per lott till 123 243 74 73. Därefter mailar du till sebastian.lagrell@j-sodra.se, för att därefter få dina lottnummer med vändande mail.

Alla bidrag till föreningen är naturligtvis mycket tacksamma just nu och det här är pengar som verkligen kommer till nytta för våra damer!

 

Läs mer