Tack för alla gåvor i samband med Lars-Åkes bortgång!

5 november 2020

För några veckor sedan begravdes min pappa, Lars-Åke. Begravningen hölls i Fjällstugan med familjen och några få nära vänner närvarande och gav oss i familjen ett fint avslut av vår make, pappa, svärfar och farfar. I dödsannonsen bad vi om att det inte skulle skickas blommor, men att man gärna fick sätta in en slant till J-Södras ungdomsverksamhet, något som kändes rätt för oss på många sätt. Blommor vissnar, men klubben och framför allt ungdomarna i föreningen ska bestå.

Nu några veckor senare har vi summerat alla gåvor till klubben, som uppgår till helt fantastiska 91.090 kr. Det är pengar som har kommit från alla Sveriges delar, från privatpersoner, föreningar, företag och förbund. Jag vill till att börja med rikta ett stort tack till er alla, dels för alla generösa gåvor till föreningen, dels för alla fina ord vi har fått höra om min pappa efter hans bortgång. Vi i familjen uppskattar verkligen varenda gåva och varje fint ord, det hjälper oss att hantera sorgen.

Vi tycker också att det är viktigt att berätta vad pengarna kommer gå till och vilken nytta det kommer att göra för föreningen. Familjens uttryckliga vilja, som har förankrats med föreningen, är att dessa pengar ska vara en del i finansieringen av föreningens nystartade F17-lag 2021. Vi tycker att det är väldigt viktigt att flickor och pojkar har samma förutsättningar inom idrotten och vi vet att Lars-Åke hade tyckt att detta var ett självklart ändamål.

Slutligen vill jag och familjen återigen framföra vårt tack till er alla!

Grönvita hälsningar,

Sebastian Lagrell

 

Foto: svenskfotboll.se

 

 

Läs mer