TOBIAS NILSSON LÄMNAR JÖNKÖPINGS SÖDRA IF

27 oktober 2016

Tobias Nilsson anlände till Jönköpings Södra IF inför säsongen 2015 och har tidigare spelat i Husqvarna FF, Örebro SK, Åtvidabergs FF, Falkenbergs FF och Malmö FF. Föreningen och Tobias har blivit eniga om att inte utnyttja optionen på 2017 som finns i avtalet. Efter samtal under sommaren och hösten så känns detta som den bästa lösningen för bägge parter. Föreningen vill tacka för de här 2 åren och önskar Tobias stort lycka till!

– Helheten med Jönköpings Södra har varit bra. Gruppen av människor som man har fått träffa varje dag, relationer som man har byggt upp med spelare, tränare och personer runt om laget. Det är ett lag som fungerar både socialt och arbetsmässigt. Det bästa minnet rent fotbollsmässigt är när vi gick upp till Allsvenskan. Mina framtidsplaner är att jag flyttar hem till min sambo i Örebro och jag ska börja jobba på ett IT-företag. Fotbollsmässigt så vet jag inte vad som händer i framtiden, säger Tobias Nilsson.

– Tobias är en ambitiös och driven person som varit viktig i lagets utveckling i att skapa en professionell miljö. En väldigt klok man som alltid har bidragit i våra diskussioner. Det kommer att gå bra för Tobias, både i sin fortsatta fotbollskarriär och civilt. Han är ett föredöme både på och utanför planen, säger Jimmy Thelin.

FAKTA
Född: 1986-02-20
Moderklubb: Onslunda IF
Tidigare klubbar:
 Husqvarna FF, Örebro SK, Åtvidabergs FF, Falkenbergs FF och Malmö FF
Aktuell: Lämnar Jönköpings Södra IF efter säsongen 2016

 

Läs mer