Tre trotjänare lämnar Jönköpings Södra IF

13 november 2019

Dom har under åren gjort betydande insatser för Jönköpings Södra IF men nu när kontrakten går ut står det klart att Tom Siwe, Joakim Karlsson och Daryl Smylie lämnar Jönköpings Södra IF efter den gångna säsongen.

  • Tom Siwe är och förblir en Grön hjälte efter att under 12 säsonger ha spelat 283 tävlingsmatcher för Jönköpings Södra IF.
  • Joakim Karlsson har under åtta säsonger och totalt 190 tävlingsmatcher representerat föreningen i den gröna tröjan.
  • Daryl Smylie är även han en Grön hjälte genom att under 11 säsonger och 261 tävlingsmatcher representerat föreningen.

– Det är med stor respekt och tacksamhet som vi nu kommer tacka av tre trotjänare som var och en, i hög grad bidragit till Jönköpings Södra IF:s etablering inom svensk elitfotboll under 2000-talet. Deras insatser för föreningen kan inte nog framhållas och avtackning kommer ske i samband med föreningens medlemsmöte den 26 november på Elite Stora Hotellet, säger ordförande Mats Tidstrand.

#3 Tom Siwe:
– Jag vill tacka klubben för mina 11 år. Det har varit en väldigt givande och utvecklande period i mitt liv. Både på plan och utanför. Men nu har min väg i denna förening nått sitt slut. Jag vill tacka alla som arbetar ideellt i eller runt omkring klubben. Det arbete ni har gjort för oss är helt ovärderligt. Framförallt vill jag tacka alla supporters och fans som ställer till med fest varje gång vi spelar. Vi har gått igenom både med och motgångar. Ni reser land och rike för att stötta oss. Det finns ingen prislapp för ett sådant engagemang. Avslutningsvis önskar jag klubben all lycka i framtiden.

#8 Joakim Karlsson:
– Det är framförallt stor tacksamhet och otroligt mycket glädje jag tänker på när jag ser tillbaka på alla säsonger här och jag vill framförallt tacka alla mina lagkamrater jag haft under mina år, många är vänner för livet! Sen stödet från våra supportrar som stöttar oss i vått och torrt är guld värt, det finns inte ord att beskriva den tacksamhet för tiden och jobbet ni lägger ner för att stötta oss. Stort, stort tack.

#17 Daryl Smylie:
– Det är svårt att i ord beskriva den tacksamhet man känner gentemot alla supportrar som stöttat på ett fantastiskt sätt under så många år. I den här stunden tänker man även på alla härliga lagkamrater som man fått chansen att spela med och lära känna under åren.

Den formella avtackningen sker som sagt på medlemsmötet tisdagen den 26 november kl. 17.30 på Elite Stora Hotellet.

 

Läs mer