Två spelare lämnar klubben

17 mars 2020

Inför den förestående säsongen har klubben kommit överens med två spelare i herrtruppen om att avbryta samarbetet. Fabio Gama och Perparim Beqaj, lämnar båda Jönköpings Södra med omedelbar verkan.

Båda spelarna har haft svårt att få speltid under försäsongen, och med anledning av detta har klubben och spelarna kommit överens om den här lösningen. För Perparim Beqaj innebär lösningen att han lämnar klubben för spel i Ljungskile SK och Fabio Gama kommer att söka efter ny klubb.

– Det är givetvis med blandade känslor då vi anser att Pep är en väldigt bra fotbollsspelare, och en fin lagkamrat. Det är på Peps egna begäran det här sker, i hans önskan om mer speltid. Det är helt naturligt utifrån hans personliga ambitionsnivå, säger Kujtim Bala.

– Trots att Fabio tidigt fick information om att det kommer att bli sparsamt med speltid i år han han kört på som vanligt och hållit huvudet högt, både mot lagkamrater och ledare. Fabio var en bidragande faktor till en fin placering i Superettan 2019, men vi har nu gemensamt nått en överenskommelse om att bryta avtalet i förtid, då vi anser att det är bäst för bägge parter, säger Kujtim Bala.

Vi tackar båda spelarna för deras insatser i Jönköpings Södra och önskar ett stort lycka till i framtiden.

 

Läs mer