Vi vill tacka Sebastian Holmqvist för insatserna i föreningen

4 november 2016

Föreningen och Sebastian är eniga om att inte utnyttja optionen på nästa år som finns i överenskommelsen. I början av 2015 skrev Sebastian på för Jönköpings Södra IF och var med när laget vann Superettan. Sedan Sebastian har blivit utlånad från Jönköpings Södra IF har han tillhört Nest-Sotra IL och spelar för tillfället i Lysekloster IL i Norge. Föreningen vill tacka för insatserna och önskar ett stort lycka till i framtida karriären!

Jimmy Thelin om Sebastian:
-Sebastians höga arbetskapacitet och höga ambitionsnivå på både träning och match har varit bidragande i lagets utveckling de senaste säsongerna. Han har ett driv som gör att han hela tiden vill bli bättre och ger sig själv förutsättningar att lyckas, hans driv kommer ta honom rätt.

Sebastian berättar själv om sitt bästa minne i Jönköpings Södra IF och tankar kring framtiden:
-Mitt bästa minne med Jönköpings Södra IF är när vi vann Superettan 2015. Det var en fantastisk upplevelse att få vara med om den resan som vi gjorde det året. Jag skrev på i januari och var med året ut och tillslut gick vi upp i Allsvenskan för första gången på väldigt länge för Jönköpings Södra IF. Mina framtidstankar är väl att jag har lite olika alternativ just nu som jag ska ta ställning till med klubbar och vart jag ska spela härnäst. Sen är det även att jag ska fortsätta vara ambitiös med min fotboll och spela vidare, säger Sebastian.

FAKTA
Född: 1993-02-13
Moderklubb: Boo FF
Tidigare klubbar:
 Spårvägens FF, AIK, Nyköpings BIS, Nest-Sotra IL
Nuvarande klubb: Lysekloster IL
Aktuell: Föreningen och Sebastian är eniga om att inte utnyttja optionen på nästa år som finns i överenskommelsen.

 

 

 

Läs mer