P16 Dm Final 2 (2)

P16 spelar DM-final på Stadsparksvallen

2024-09-16

Nu är det dags för ungdomarna att kämpa om titeln i P16 DM-finalen som kommer att spelas på Stadsparksvallen den 26 september kl. 19. Biljetter till matchen finns att köpa på biljettsidan.

Ni hörde rätt, årets final i P16-DM mellan Jönköpings Södra IF och Husqvarna FF kommer att spelas på Stadsparksvallen. Eftersom att matchen spelas på Stadsparksvallen så har vi valt att sälja biljetter till matchen för en symbolisk summa, biljetterna finns att köpa på biljettsidan från och med idag och vi hoppas såklart att vårt P16 får ett fint stöd på Vallen.

Observera, årskort gäller inte till denna match.

Vi kommer enbart att öppna södra läktaren till matchen och det kommer finnas kiosk öppen.

Klicka här för att köpa dina biljetter till matchen!

Biljettinformation

Följande är prissättning till DM-finalen.

Långsida Södra läktaren

Vuxen: 50 kr

Ungdom (13-17 år): 30 kr

*barn/ungdomar under 13 år går in gratis tillsammans med betalande vuxen. Utan sällskap av vuxen gäller biljettpris för ungdom.

VÄSKFÖRBUD

Sedan slutet av 2023 råder väskförbud vid offentliga tillställningar. Enligt Polismyndigheten innebär det att inga väskor är tillåtna på arenorna, det gäller alla storlekar. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga eller täckta.

Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för personer med barn som har behov av skötväska. 

Läs mer om väskförbud på Polismyndighetens hemsida: https://polisen.se/lagar-och-regler/vaskforbud-pa-storre-evenemang/

Välkommen! 

Fler nyheter

Till alla nyheter