20220305 15 32 20 0298 Webb

PETER GWARGIS TVÅMÅLSSKYTT I COMEBACKEN

2022-03-05

Det var en aktiv lördag för alla södraiter när både herr- och damlaget träningsspelade i strålande solsken på Jordbrovallens båda konstgräsplaner.

 

 

Först ut var damlaget som i sin match mot Tranås FF förlorade med 3-1. Huvudtränare Fredrik Nyberg reflekterar över matchen så här:

”Vi möter Tranås i en match som präglas av slarvigt passningsspel från vår sida i stort sätt hela matchen igenom. Tranås spelar lite lurigt och krymper ytorna väldigt bra och vi hade inte riktigt

nycklarna för att lösa det idag. Det är andra matchen denna veckan och tanken är att hela truppen ska få matchning och vissa som inte spelat match på ett tag kommer in och gör det bra. 

Sammanfattningsvis så lägger vi denna prestationen bakom oss och blickar framåt.”

20220305 14 38 06 0278 Webb

I herrarnas match får Peter Gwargis göra sin comeback i J-Södra vilket resulterar i att Peter först kvitterar Oskarshamns ledningsmål för att därefter göra ledningsmålet till 2-1. Därefter får vi se Elias Nordström och Adnan Maric göra var sitt mål och fastställa slutresultatet till 4-1. Det var för övrigt Adnan Marics debut i den gröna tröjan. Huvudtränare Patric Jildefalk summerar matchen så här:

”Resultatet är väl vad som bör när det skiljer en division mellan oss och motståndet. Vi börjar dock slarvigt i anfallsspelet och passivt i försvarsspelet och då spelar det ingen roll vilken division man spelar i,

då kan det smälla till som det gjorde vid 0-1. Men annars så jobbar vi oss in i matchen och gör en del saker som vi vill göra både offensivt och defensivt. Kul för Gwargis att göra avtryck direkt och att

Adnan Maric fick göra sina första minuter sen i somras. Om en vecka så är motståndet någon nivå bättre och då gäller det att vi startar mera aggressivt och tar vara på dom chanser som vi kan skapa.”

20220305 15 42 26 0407 Webb

Fler nyheter

Till alla nyheter