211023 Daniel Ståhl Print 20

Bli ständig medlem i Jönköpings Södra IF!

2024-10-21

Föreningen är i början av en resa där vi med utgångspunkt i vår föreningsidentitet och med kärleken till föreningen och till Jönköping som stad som drivkraft ska skapa en trygg, välmående och framgångsrik förening. Vi gör det utifrån en femårsplan för verksamhetsåren 2025-2029, vilken kommer vara vår karta för att nå våra mål och för att bygga det Södra vi vill att det ska vara.

Vi är övertygade om att vi når dit med ett långsiktigt, väl övervägt och metodiskt arbete där alla Södraiter sluter samman. Ett medlemskap i Södra innebär just att du sluter upp med oss på den resa som vi nu har framför oss – och genom ett ständigt medlemskap visar du ditt eviga stöd och din eviga kärlek till föreningen.

Framtidens J-Södra

Genom att bli medlem i Jönköpings Södra IF bidrar du direkt till vår verksamhet. Vi arbetar nu dedikerat för att föreningen ska tillhöra eliten i alla avseenden – sportsligt, kommersiellt och organisatoriskt.

Vi vill med fotbollen som verktyg utveckla våra barn och ungdomar inom fotbollen samt bidra till deras personliga utveckling och därigenom också till lokalsamhället.

Vår seniorverksamhet ska präglas av vår höga ambitionsnivå där vi genom särskilt noggrannhet och kvalitativ kontinuitet skapar förutsättningar för individuell spelarutveckling och sportsliga framgångar.

Påverka på årsmötena

Som medlem har du möjlighet att påverka Jönköpings Södra IF:s inriktning och utveckling, från knatte- till seniorverksamhet. Medlemskapet ger dig rätt att närvara och rösta på föreningsstämman, vilket är klubbens högsta beslutande organ.

Ett ständigt medlemskap kostar 3000 kr och inkluderar en exklusiv halsduk och medlemspin, som kommer att finnas i begränsad upplaga för alla ständiga medlemmar.

Utöver halsduk och medlemspin kommer även 10 årskort på valfri sektion att lottas ut bland dem som tecknar ständigt medlemskap.

Nytt för 2025 är att alla medlemmar, oavsett ständig eller inte, får följande medlemsförmåner:

  • Medlemserbjudanden från våra partners
  • 10% rabatt på souvenirer från merchtältet på Stadsparksvallen
  • 10% rabatt på årskort

Är du redan medlem idag kan du uppgradera ditt medlemskap till ständig medlem.

Klicka här för att bli ständig medlem i Jönköpings Södra IF!

 

Framåt, uppåt - tillsammans!

Fler nyheter

Till alla nyheter