211023 Daniel Ståhl Print 20

Jonas Blomberg fortsätter som sportchef för dam

2024-10-14

Jönköpings Södra IF kan idag med stor glädje meddela att Jonas Blomberg fortsätter som sportchef för dam- och flickverksamheten över den kommande säsongen.

Jonas Blomberg om förlängningen:

- Vi har börjat en spännande resa som jag gärna fortsätter att driva tillsammans med tjejerna och ledarna kring laget. Förhoppningsvis kan vi utveckla fler unga spelare från våra egna led och eventuellt fylla på med lite rutin i form av nyförvärv. Jag ser fram emot 2025! Nu kör vi!

Klubbchef Oscar Carlson om förlängningen med Jonas:

- Med Jonas som sportchef för dam- och flickverksamheten får vi en viktig komponent på plats i skapandet av vår nya organisation. Han har gjort ett utmärkt jobb sedan han kom in i föreningen tidigare i år, och det känns bra att ha honom i en övergripande roll för dam- och flickverksamheten. Detta ger oss också möjlighet att aktivt arbeta med att utveckla en ungdomsverksamhet för flickor.

Och avslutar med:

- Jag och Jonas har arbetat nära varandra under det senaste halvåret, och vi har en gemensam bild av hur vi ska fortsätta utveckla verksamheten kring dam och flick.

Arbetet med att tillsätta kommande års ledarstab och trupp är i full gång och fler nyheter väntas kunna presenteras i närtid.

 

Fler nyheter

Till alla nyheter