210809 Daniel Ståhl Webb 0048

Mikael Andersson slutar som marknadsansvarig

2024-09-12

Micke Andersson har beslutat sig för att avsluta sin anställning som marknadsansvarig i Jönköpings Södra IF. 

Micke har jobbat i föreningen i 18 år på denna position och kommer givetvis att lämna ett tomrum efter sig, men Micke känner nu att tiden är mogen att lämna över till andra krafter då han lämnar sin anställning den 30:e september.

Styrelsen arbetar nu med att fastställa hur organisationen ska se ut. Tills dess att den nya marknadsorganisationen är beslutad kommer Mats Karsberg, som tidigare jobbat med Micke på marknadssidan, att vara tillfällig kontaktperson på marknad för att säkerställa att vi kan ta hand om såväl befintliga som nya partners. Kontaktuppgifter till Mats är 070-75 27 247 och mats.karsberg@j-sodra.se 

En hälsning från Micke Andersson:

- Södrahjärtat grundades redan i fotbollsskolan 1973, och att ha fått representera föreningen som anställd i 18,5 år har varit en stor ära.

- Jag har verkligen uppskattat uppdraget och försökt utföra mitt absolut bästa för att bidra till att ge föreningen så bra ekonomiska förutsättningar som möjligt. Jag har haft förmånen att lära känna fantastiska människor inom föreningen och inte minst alla kontakter hos våra sponsorer som tillför både energi, kunskap och resurser. Jag kommer sakna många av dessa relationer och er välvilja för föreningen!

- Jag hoppas och tror att J-Södra finner en bred uppslutning från alla intressenter och inom kort når nya framgångar. Stort tack till alla, vi syns på vallen, forza södra!

Styrelsen vill rikta ett stort tack till Micke för hans lojala insats för klubben under dessa år och vi hoppas se honom på Stadsparksvallen även i fortsättningen!

 

Fler nyheter

Till alla nyheter